Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008

ANRE anunță ședință publică pentru data de 23.09.2022

Septembrie 19, 2022

ANRE anunță ședință publică pentru data de 23.09.2022Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) anunță pentru vineri 23.09.2022, ora 10:00, desfășurarea ședinței publice în cadrul căreia vor fi examinate și supuse aprobării următoarele proiecte de hotărâre:

  1. Cu privire la emiterea Avizului privind cuantumurilor cheltuielilor de bază pentru Î.M. „Apă-Canal din Basarabeasca”;
  2. Cu privire la emiterea Avizului privind cuantumurile cheltuielilor de bază pentru furnizarea serviciului public de alimentare cu apă de către Î.M. „Aqua Basarabeasca”;
  3. Cu privire la emiterea Avizului privind cuantumul tarifelor pentru furnizarea/prestarea serviciului public de alimentare cu apă, de canalizare și de epurare a apelor uzate de către Î.M. „Gospodăria Comunală Rîșcani”;
  4. Privind aprobarea prețurilor reglementate pentru furnizarea gazelor naturale de către S.A. „Moldovagaz” în contextul obligației de serviciu public.

 

Proiectele menționate pot fi consultat pe pagina web oficială a ANRE: www.anre.md, secțiunea Transparență decizională/Proiecte supuse aprobării.

În scopul asigurării transparenței procesului decizional, ședința va fi transmisă online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/.

Doritorii de a participa la ședința online urmează să se înscrie în prealabil la adresa de mail gsanduta@anre.md sau presa@anre.md pentru a primi link-ul la ședință împreună cu parola.

 

 

Alte anunțuri

Arhiva