Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008
 

Anunțul privind inițierea procedurii de consulare publică a proiectului Hotărârii cu privire la stabilirea valorilor factorilor de dezechilibru

Mai 18, 2023

Anunțul privind inițierea procedurii de consulare publică a proiectului Hotărârii cu privire la stabilirea valorilor factorilor de dezechilibru          Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică anunță inițierea procedurii de consultare publică a proiectului Hotărârii cu privire la stabilirea valorilor factorilor de dezechilibru.

 

          Modificările propuse urmează a fi realizate în scopul asigurării unor condiții de activitate trasabile și unei continuități în ceea privește decontarea dezechilibrelor participanților la piața energiei electrice.

 

          Proiectul Hotărârii cu privire la stabilirea valorilor factorilor de dezechilibru, precum și Nota de argumentare aferentă acestuia pot fi accesate pe pagina web a Agenției: www.anre.md, la rubrica Transparenţa decizională/Proiecte supuse consultării publice.

           

Persoana responsabilă: Ștefan Seracuța, șef Secția reglementări, Departamentul Energie electrică și regenerabilă, tel: 022 823 934, e-mail: sseracuta@anre.md  

 

Alte anunțuri

Arhiva