Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008

ANRE anunță ședință publică pentru data de 20.05.2022

Mai 13, 2022

ANRE anunță ședință publică pentru data de 20.05.2022Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică anunță pentru vineri, 20.05.2022, ora 10:00, desfășurarea ședinței publice în cadrul căreia va fi examinat și supus spre aprobare următorul proiect de hotărâre:

  1. Privind aprobarea tarifelor pentru furnizarea/prestarea serviciului public de alimentare cu apă, de canalizare și de epurare a apelor uzate de către Î.M. Direcția de Producție ”Apă-Canal” din or. Ștefan Vodă.

Proiectul menționat poate fi consultat pe pagina web oficială a ANRE: www.anre.md, secțiunea Transparență decizională/Proiecte supuse aprobării și Transparență decizională/Proiecte supuse consultării publice.

 

În scopul asigurării transparenței procesului decizional, ședința va fi transmisă online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/.

 

Doritorii de a participa la ședința online urmează să se înscrie în prealabil la adresa de mail gsanduta@anre.md sau presa@anre.md pentru a primi link-ul la ședință împreună cu parola.

 

Alte anunțuri

Arhiva