Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008

ANRE anunță ședință publică pentru data de 04.05.2022

Aprilie 28, 2022

ANRE anunță ședință publică pentru data de 04.05.2022Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică anunță pentru miercuri 04.05.2022, ora 10.00, desfășurarea ședinței publice în cadrul căreia vor fi examinate și supuse spre aprobare următoarele proiecte de hotărâre:

1.Cu privire la emiterea Avizului privind cuantumurile tarifelor pentru serviciile auxiliare prestate consumatorilor de către S.R.L. „Glorin-Inginering”.

2.Privind aprobarea tarifelor pentru furnizarea/prestarea serviciului public de alimentare cu apă, de canalizare și de epurare a apelor uzate de către S.A. „Apă-Canal Cahul”.

3.Privind tarifele reglementate pentru serviciile auxiliare prestate de către S.R.L. „Compania Doboș”

4.Privind stabilirea costurilor de bază ale operatorului sistemului de distribuție al gazelor naturale ÎCS „Nord Gaz - Sîngerei” S.R.L.


 

Proiectele menționate pot fi consultate pe pagina web oficială a ANRE: www.anre.md, secțiunea Transparență decizională/Proiecte supuse aprobării și Transparență decizională/Proiecte supuse consultării publice.

 

În scopul asigurării transparenței procesului decizional, ședința va fi transmisă online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/.

 

Doritorii de a participa la ședința online urmează să se înscrie în prealabil la adresa de mail gsanduta@anre.md sau presa@anre.md pentru a primi link-ul la ședință împreună cu parola.

Alte anunțuri

Arhiva