Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008
 

ANRE anunță ședință publică pentru data de 10.11.2023

Noiembrie 09, 2023

ANRE anunță ședință publică pentru data de 10.11.2023Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică anunță pentru vineri, 10.11.2023, ora 10:00, desfășurarea ședinței publice în cadrul căreia vor fi examinate și supuse spre aprobare următoarele proiecte de hotărâre:

 

  1. Privind aprobarea prețurilor reglementate pentru furnizarea energiei electrice de către Î.C.S. „Premier Energy” S.R.L.;
  2. Privind aprobarea prețurilor reglementate pentru furnizarea energiei electrice de către S.A. „Furnizarea Energiei Electrice Nord”.

 

Proiectele menționate pot fi consultate pe pagina web oficială a ANRE: www.anre.md, secțiunea Transparență decizională/Proiecte supuse aprobării și Transparență decizională/Proiecte supuse consultării publice.

 

În scopul asigurării transparenței procesului decizional, ședința va fi transmisă online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/.

 

Doritorii de a participa la ședința online urmează să se înscrie în prealabil la adresa de mail gsanduta@anre.md sau presa@anre.md pentru a primi link-ul la ședință împreună cu parola.

 

Alte anunțuri

Arhiva