Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008
 

ANRE anunță ședință publică pentru data de 26.05.2023

Mai 23, 2023

ANRE anunță ședință publică pentru data de 26.05.2023Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică anunță pentru vineri, 26.05.2023, ora 10:00, desfășurarea ședinței publice în cadrul căreia vor fi examinate și supuse spre aprobare următoarele proiecte de hotărâre:

  1. Privind aprobarea tarifelor pentru furnizarea/prestarea serviciului public de alimentare cu apă, de canalizare și de epurare a apelor uzate de către Î.M. „Apă – Canal” Telenești;
  2. Privind modificarea Metodologiei de calcul și aplicare a prețurilor la produsele petroliere, aprobată prin Hotărârea Consiliului de administrație al ANRE nr. 446/2021.

 

Proiectele menționate pot fi consultate pe pagina web oficială a ANRE: www.anre.md, secțiunea Transparență decizională/Proiecte supuse aprobării și Transparență decizională/Proiecte supuse consultării publice.

 

În scopul asigurării transparenței procesului decizional, ședința va fi transmisă online pe pagina oficială facebook.com/anre.moldova/.

 

Doritorii de a participa la ședința online urmează să se înscrie în prealabil la adresa de mail gsanduta@anre.md sau presa@anre.md pentru a primi link-ul la ședință împreună cu parola.

 

Alte anunțuri

Arhiva