Prima întrunire a noilor membri ai Consiliului de Administrație al ANRE

1 Martie 2019

Astăzi, 1 martie 2019, a avut loc prima ședință de lucru a noilor membrii din cadrul Consiliului de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică.
Astfel, cei prezenți au stabilit modalitățile de lucru pentru perioada următoare şi prioritățile în activitate, printre care asigurarea respectării actelor normative de către titularii de licență din sectoarele reglementate.
De asemenea, membrii Consiliului au stabilit la data de 11 martie curent, organizarea unei ședințe publice unde va fi examinat și propus spre aprobare Proiectul Metodologiei formării și aplicării prețurilor la produsele petroliere, dar și alte proiecte de acte de reglementare.

Menționăm că, actualii directori au fost selectați în cadrul unui concurs public organizat de Comisia economie, buget și finanțe a Parlamentului Republicii Moldova. Astfel, în funcția de Director General a fost numit dl Veaceslav Untila, de asemenea, din Consiliu mai fac parte dl Ștefan Creangă, dl Octavian Calmîc și dl Eugen Carpov.