O nouă rundă de dezbateri publice

20 Decembrie 2017

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică anunță pentru vineri, 22 decembrie, ora 10:00, organizarea unei runde de dezbateri publice în cadrul căreia vor fi examinate propunerile și obiecțiile părților interesate la proiectul Analizei Impactului de Reglementare, precum și la proiectele Metodologiei de calculare, aprobare și ajustare a tarifelor pentru serviciul de distribuție al energiei electrice și a Metodologiei de calculare, aprobare și ajustare a prețurilor reglementate pentru furnizarea energiei electrice de către furnizorul de ultimă opțiune și furnizorul serviciului universal.

Menționăm că Proiectele Analizei Impactului de Reglementare și ale metodologiilor sus menționate au fost publicate la data de 22 noiembrie 2017 și a pot fi accesate pe pagina web a Agenției: www.anre.md, la rubrica Transparență decizională/ consultări publice.

Dezbaterile vor avea loc în sediul  ANRE (str. Columna, 90, et. 2, sala de şedinţe). La eveniment sunt invitaţi părţile interesate, experți în domeniul şi jurnalişti.