Mesajul Consiliului de administrație al ANRE, adresat energeticienilor cu ocazia zilei profesionale

21 Decembrie 2012

Stimaţi Energeticieni, cu prilejul sărbătorii profesionale “Ziua Energeticianului”, Vă adresăm cele mai sincere felicitări şi urări de bine! Mulţi ani, sănătate și bunăstare! Ascensiune pe scara profesională, frumoase realizări, apreciere şi recunoştinţă pentru munca depusă!
Suntem și în pragul sărbătorilor de iarnă, de aceea vă dorim ca spiritul Crăciunului să vă aducă liniştea sufletească de care aveţi nevoie, iar Anul Nou - 2013 să fie unul cât mai dinamic şi să vă inspire la cele mai inovative realizări. 
Ne dorim ca în noul an să fim împreună sub semnul aceleiaşi strânse colaborări. Să avem cu toţii lumină şi căldură în casă, dar să nu uităm de confortul şi bunăstarea celor care aşteaptă de la noi servicii de calitate. Gazele naturale, energia electrică, căldura şi produsele petroliere ne asigură astăzi confortul  zilnic. Nu ne putem imagina existența fără aceste beneficii. Să nu uităm perioadele dificile prin care am trecut cu toții, cum ar fi frigul din apartamente în anii '90, problema deconectărilor în lanț, deficitul de pe piața produselor petroliere. Sunt totuși servicii care costă scump pentru majoritatea consumatorilor, de aceea împreună trebuie să facem tot posibilul pentru ca oamenii să simtă că nu plătesc banii în zadar. Acesta este scopul de bază al Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energetică şi spre acest obiectiv încercăm să orientăm toate întreprinderile din sectorul energetic.
Avem legi, hotărâri şi regulamente care vin să asigure consumatorilor dreptul la servicii calitative și, pe bună dreptate, putem spune că situaţia se schimbă spre bine. Prestatorii de servicii îşi arată tot mai elocvent deschiderea către clienţi, ceea ce înseamnă atât informare, cât şi soluţionarea promtă a problemelor cu care aceștia se confruntă. Pe noi, ca reglementatori, ne bucură profesionalismul de care dau dovadă energeticienii din ţara noastră şi mai ales cei care îşi doresc sincer să activeze pentru binele tuturor și la preţ corect.
Sperăm că şi pe viitor veți da dovadă de tenacitate în modernizarea sectorului,  pentru creşterea eficienţei energetice și a securităţii sistemelor de aprovizionare cu energie.
 
Un An Nou fericit!  
Consiliul de administrație al ANRE