Consultări publice referitoare la solicitările de aprobare a noilor tarife pentru energia electrică

18 Martie 2015

Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) organizează joi, 19 martie, cu începere de la ora 14.00, consultări publice privind solicitările de aprobare a noilor tarife de distribuție și furnizare a energiei electrice depuse la ANRE de către companiile Î.C.S. ”RED Union Fenosa” S.A. și, respectiv, Î.C.S. ”Gas Natural Fenosa Furnizare Energie”. 

Ședința va avea loc în incinta sediului ANRE situat pe strada. Columna 90, et. 2, sala de şedinţe. La reuniune sunt invitați reprezentanți ai societății civile, ai asociațiilor de protecție a consumatorilor, ai mass – media, experți în domeniu şi alte persoane interesate.  

În cadrul ședinței vor fi audiate și examinate solicitările celor doi operatori privind noile tarife de distribuție și furnizare a energiei electrice.

Tarifele în vigoare de furnizare a energiei electrice consumatorilor finali de către Î.C.S. ”RED Union Fenosa” S.A. au fost actualizate ultima dată de ANRE în mai, 2012. Tariful pentru consumatorii finali, a căror instalații sunt racordate la rețelele de tensiune de până la 0,4 kV, este de 1,58 lei/kWh.

 

Serviciul de presă al ANRE