Consultări publice pe marginea solicitărilor de aprobare a noilor tarife la energia electrică parvenite de la RED Nord şi RED Nord - Vest

30 Martie 2015

Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) organizează marți, 31 martie, cu începere de la ora 14.00, consultări publice privind solicitările de aprobare a noilor tarife de distribuție și furnizare a energiei electrice depuse la ANRE de către companiile S.A. ”RED Nord” şi S.A.”RED Nord - Vest”. 

Ședința va avea loc în incinta  ANRE (str. Columna 90, et. 2, sala de şedinţe). La întâlnirea de la ANRE sunt invitați reprezentanții societății civile, asociațiilor de protecție a consumatorilor, mass – media, experți în domeniul energetic, alte persoane interesate.  

În cadrul ședinței vor fi audiate și examinate solicitările celor doi operatori privind noile tarife de distribuție și furnizare a energiei electrice.

Tarifele în vigoare de furnizare a energiei electrice consumatorilor finali de către S.A. ”RED Nord”  şi S.A.”RED Nord - Vest” au fost actualizate ultima dată de către ANRE în mai, 2012. Mărimea tarifului pentru consumatorii finali, deserviţi de S.A. ”RED Nord”, a căror instalații sunt racordate la rețelele de tensiune de până la 0,4 kV, este de 1,71 lei/kWh, iar tariful pentru aceeaşi categorie de consumatori, deserviţi de S.A.”RED Nord - Vest”, -  de 1,73 lei/kWh.

 

Serviciul de presă al ANRE

30 martie 2015