Consiliul de Administraţie al ANRE adresează angajaților din sectorul energetic un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei energeticianului

22 Decembrie 2016

Stimați colegi,

 

Consiliul de Administraţie al Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) Vă adresează sincere felicitări, urări de bine și sănătate cu prilejul Zilei energeticianului şi al apropiatelor sărbători de iarnă.

Pe această cale, Vă transmitem mulțumiri și recunoștință pentru munca pe care o depuneți zilnic ca să aduceți lumină și căldură în casele oamenilor. Datorită Dvs. am reușit să menținem în cursul anului echilibrul în sistemul energetic național, iar concetățenii noștri s-au simțit în siguranță datorita livrărilor sustenabile de energie electrică.

ANRE cunoaște și apreciază performanțele pe care le înregistrați și suntem siguri că profesionalismul și experiența de care dați dovadă vor asigura și în continuare funcționarea eficientă a întreprinderilor energetice, astfel ca agenții economici și populația să poată beneficia și mai departe de servicii de înaltă calitate.

Folosim această ocazie pentru a Vă ura, în preajma sărbătorilor de iarnă, sănătate şi bunăstare în anul care vine, multe bucurii şi cât mai multe realizări importante în munca pe care o faceți întru binele concetățenilor noștri!

 

Sărbători fericite!