ANRE anunță audieri publice privind ajustarea tarifelor reglementate la serviciile de distribuţie și furnizare a energiei electrice

7 Martie 2017

Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) organizează joi, 9 martie 2017, cu începere de la ora 14:00, audieri publice privind cererile de ajustare a tarifelor reglementate la serviciile de distribuţie și prețurile reglementate a serviciilor de furnizare a energiei electrice.

Evenimentul va avea loc în incinta ANRE, str. Columna 90, etajul 2, sala de ședințe.

Menționăm că cererile au parvenit din partea distribuitorilor S.A. „RED Nord”, S.A. „RED Nord-Vest”, Î.C.S. „RED-Union Fenosa” S.A. dar și a furnizorilor Î.C.S. „Gaz Natural Fenosa Furnizare Energiei„ SRL și S.A. „Furnizarea Energiei Electrice Nord”.

La audieri publice sunt invitați responsabilii din cadrul întreprinderilor solicitante, reprezentați ai instituțiilor publice și organizațiilor neguvernamentale interesante, experți în domeniul energetic, jurnaliști, dar și alte persoane interesate de subiect.

 

Agenda audierilor publice:

  • 14:00 - Î.C.S. „RED-Union Fenosa”

                  Î.C.S. „Gaz Natural Fenosa Furnizare Energie”

 

  • 15:30- S.A. „RED Nord”

                 S.A. „RED Nord-Vest”

                 S.A. „Furnizarea Energiei Electrice Nord”.

 

Amintim că solicitările întreprinderilor sus menționate sunt plasate pe pagina web a Agenţiei www.anre.md, secțiunea Transparență decizională/Consultări publice.

Serviciul de presă al ANRE