ANRE anunță ședința publică de aprobare a proiectului de modificare a Metodologiei de calculare și aplicare a tarifelor reglementate la gazele naturale

6 Ianuarie 2016

Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) anunță pentru miercuri, 13 ianuarie 2016, ora 10.00, desfășurarea unei ședințe publice la care va fi examinat și supus aprobării proiectul de modificare a Metodologiei de calculare și aplicare a tarifelor reglementate la gazele naturale. Evenimentul va avea loc în incinta ANRE (str. Columna, 90, et. 2, sala de şedinţe).

La ședință sunt invitaţi reprezentanţi ai structurilor de stat şi organizaţiilor neguvernamentale interesate, ai operatorilor de pe piața gazelor naturale, experți în domeniul energetic, jurnalişti, alte persoane interesate.

Proiectul de modificare a Metodologiei de calculare și aplicare a tarifelor reglementate la gazele naturale și AIR pot fi consulatate pe pagina web oficială a ANRE : www.anre.md, secțiunea Transparentă decizională/Proiecte supuse aprobării.

 

Serviciul de presă al ANRE

tel. 022 251 306,  079422244