ANRE anunță ședință publică

16 Mai 2017

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică anunță pentru vineri, 19 mai 2017, în incinta ANRE, str. Columna 90, etajul 2, sala de ședință, desfășurarea ședinței publice în cadrul căreia vor fi examinate următoarele subiecte:

10:00 – aprobarea Regulamentului cu privire la garanția de origine pentru energia electrică produsă în regim de cogenerare de înaltă eficiență;

10:30 – examinarea solicitării Î.M. „Apă Canal” din Ungheni de aprobare a tarifelor pentru serviciul public de alimentare cu apă, de canalizare și epurare a apelor uzate pentru anul 2017;

11:00 - examinarea solicitării S.A. „Apă-Canal Chișinău” de aprobare a tarifelor pentru serviciul public de alimentare cu apă, de canalizare și epurare a apelor uzate pentru anul 2017.

Proiectul Regulamentului sus-menționat și notele informative privind tarifele pentru prestarea serviciului public de alimentare cu apă, de canalizare și epurare a apelor uzate de către operatorii nominalizați și proiectele calculelor tarifelor solicitate, pot fi consultate pe pagina web oficială a ANRE: www.anre.md. secțiunea Transparență decizională/Proiecte supuse aprobării.

 

Serviciul de presă ANRE