Ședința publică de examinare a proiectelor de aprobare a tarifelor la energia termică livrată de către întreprinderile de termoficare din Bălți, Ungheni și Comrat

2 Decembrie 2016

Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) anunță pentru vineri, 9 decembrie 2016, ora 14.00, desfășurarea unei ședințe publice la care vor fi examinate și supuse aprobării tarifele la energia termică livrată consumatorilor de către Î. M. ”Termogaz Bălți”, S. A. ”Comgaz Plus” din Ungheni și Î. M. a Rețelelor și Centralelor Termice Comrat. Evenimentul va avea loc la sediul ANRE (str. Columna, 90, et. 2, sala de şedinţe).

La ședință sunt invitaţi responsabili din cadrul întreprinderilor nominalizate, reprezentanți ai organizaţiilor neguvernamentale interesate, experți în domeniul energetic, jurnalişti, alte persoane interesate.

Structura proiectelor tarifelor pentru energia termică livrată consumatorilor de către cele trei întreprinderile vizate de termoficare pot fi consultate la secțiunea Transparența în procesul decizional/Proiecte supuse aprobării.

 

2 decembrie 2016

Serviciul de presă al ANRE