Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova
Linia de informare 08001 0008

ANRE a lansat un program de vizite de inspecție în teritoriu

7 februarie 2020 • Vizualizari: 1343

ANRE a lansat un program de vizite de inspecție în teritoriu

Departamentului supraveghere energetică (DSE) din cadrul Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a lansat un program de vizite de inspecție în teritoriu a activităților desfășurate de Serviciile teritoriale. Aceste vizite au ca scop eficientizarea activității profesionale de supraveghere energetică, optimizarea și eficientizarea controalelor desfășurate, îmbunătățirea comunicării interne în cadrul instituției dar și cu autoritățile locale și cetățenii. 

 

Recent, echipa ANRE a vizitat Serviciul supraveghere energetică Bălți. În cadrul discuțiilor s-a menționat despre necesitatea intensificării contactelor cu autoritățile locale și responsabilizarea agenților economici în exploatarea echipamentelor electrice.

 

Pentru săptămâna viitoare sunt preconizate vizite la Edineț și Soroca. Graficul deplasărilor îl puteți vedea aici.

 

În cazul în care reprezentanții agenților economici, autorități locale sau cetățeni din țară, au întrebări față de activitatea serviciilor de supraveghere energetică teritoriale ale ANRE, vă invităm să beneficiați din plin de prezența conducerii în teritoriu conform graficului menționat sau să ne contactați la nr de tel. 022-222382 sau email: agorodenco@anre.md